با روزگار برقص از ساز مخالف خبری نیست…

خوش آمديد ميهمان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید.من مهرشاد ارشد هستم.امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبسایت سپری کنید.من در زودترین موقعی که بتونم جواب سوالاتتون رو می دم.کپی فقط با ذکر منبع و اجازه ی مدیر لطفا.

می خواهیم اسم کانال و وبسایت را تغییر دهیم.کدام گزینه خوب است؟

وبلاگ عالی برای دانشآموزان!کلا درسی 

مبین مختاری







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 157
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 208
بازدید ماه : 219
بازدید کل : 36714
تعداد مطالب : 190
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



آمار مطالب

:: کل مطالب : 190
:: کل نظرات : 6

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 157
:: باردید دیروز : 3
:: بازدید هفته : 208
:: بازدید ماه : 219
:: بازدید سال : 867
:: بازدید کلی : 36714

RSS

Powered By
loxblog.Com

اطلاعیه فوتبال-موزیک-موزیک ویدیو-فیلم و ...

با روزگار برقص از ساز مخالف خبری نیست…
چهار شنبه 9 تير 1395 ساعت 10:7 | بازدید : 118 | نوشته ‌شده به دست مهرشاد ارشد | ( نظرات 0 )

funny-cat-music-band-4891

به کدام ساز گوش دهیم؟

صداها تاثیرات شگفت انگیزی بر ما دارند. انسان به طور مدام در معرض صداهای مختلف قرار دارد ، که تاثیر بعضی از صداها گذراست ولی بعضی دیگر تاثیر بلند مدت بر روی انسان دارد و معمولا صداهای بلند و ناهنجار تاثیر طولانی تر و بیشتری بر روان و جسم ما دارند .موسیقی یا خنیا هنری است که از صداها تشکیل شده است.از طرفی میشود گفت بیان احساسات به وسیله آوها را موسیقی می نامند.

این همان دانش ترکیب صداست به صورتی که موجب انقباض و انبساط روان می گردد آنچنانکه بتهوون می گوید: « آنجا که سخن از زبان گفتن باز می ماند موسیقی آغاز میشود.»

تاثیرات موسیقی بسیار واضح و قابل لمس اند:

موسیقی شاد یا غمگین روی مسائل خنثی تاثیر میگذارند. و برخلاف باور متداول هنگام رانندگی به طور قابل ملاحظه ای حواسمان را پرت میکند. از طرفی یادگیری آن می تواند مهارت های حرکتی و استدلالی را به طور قابل توجهی افزایش دهد یا موسیقی کلاسیک می تواند توجه بصری را بهبود بخشد.

گوش دادن به موسیقی البته براساس نوع موسیقی میتواند فشار خون را بالا یا پایین ببرد توازن انرژی را برقرار کرده و به هضم غذا کمک کند و یا باعث ایجاد اضطراب و ترس شود. از سمتی دیگر به ورزش کمک بسزایی می کند.

ضربه‌های تندتر در موزیک باعث افزایش دقت و تمرکز می‌شوند و گامهای آهسته تر باعث آرامش بیشتر می‌شوند. به عنوان مثال گوش دادن به موسیقی های بی کلام کلاسیک اثری آرام بخش به مانند مورفین در بدن به جای میگذارند و همچنین مشخص شده است که اثر موسیقی بر مغز انسان حتی پس از قطع شدن آن نیز ادامه دارد .

!با یک نگاه کلی متوجه میشوید که موسیقی دنیای وارونه ای از تاثیرات خوب و بد را داراست.

علم پزشکی از طرفی خوب بودن و اثر بخشی موسیقی را یاد آور میشوند:

موزیک می‌تواند باعث ایجاد تفکر مثبت در ذهن انسان شود و به همین دلیل می‌تواند در درمان افسردگی و اضطراب موثر باشد و نیز جلوی آثار مخرب استرس را بر بدن بگیرد و می‌تواند قدرت خلاقیت و خوش بینی را افزایش دهد .

همچنین  آثار مهم دیگری نیز بر بدن انسان دارد مانند کاهش دادن فشار خون ( ‌با کاهش دادن فشار خون خطر سکته های مغزی و سایر عوارض آن کاهش می‌یابد )، افزایش ایمنی انسان، کاهش تنش در عضلات و اینکه به ایجاد و حفظ سلامتی در انسان کمک می‌کند .

تحقیقات وسیعی که در این زمینه انجام شده است ، و نتیجه به این صورت است که از موسیقی به عنوان یک ابزار قدرتمند در درمان برخی از بیماریها استفاده شود .درمان با موسیقی هم می‌تواند از طریق شنیدن موسیقی باشد و هم از طریق نواختن آن .

در روش نواختن موسیقی اجباری نیست که موسیقی نواخته شده، دارای قابلیت بالا و یا کلاسیک باشد نکته مهم این است که این موسیقی برخاسته از قلب و احساسات شما باشد . یک موسیقی مناسب می‌تواند بین ذهن و جسم شما تعادل برقرار کند .

از طرفی دیگر به بد بودن آن اذعان دارد :

 برای مثال پرفسور ولف آدلر استاد دانشگاه کلمبیا ثابت کرده است، بهترین و دلکشترین نواهای موسیقی، شوم ترین آثار را روی دستگاه اعصاب انسان باقی می گذارد، مخصوصا اگر هوا گرم باشد این تاثیر مخرب بیشتر می شود.

یا دکتر الکسیس کار ، زیست شناس و فیزیولوژیست فرانسوی می نویسد: کاهش عمومی هوش و نیروی عقل از تاثیر الکل و سرانجام از بی نظمی در عادت ناشی میشود که بدون تردید سینما و رادیو در این بحران فکری سهیم اند.

برخی از موسیقی ها می‌توانند حالات ترس را در انسان القا کنند و این حالت ایجاد شده می‌تواند جسم انسان را دچار آسیب و یا عدم تعادل بکند .( مانند موسیقی هایی که در فیلم‌‌های ترسناک از آنها استفاده می‌شود )

موسیقی های ناموزون و شعر هایی که حس نفرت را در انسان ایجاد می‌کنند و یا صدا های ناموزون می‌توانند به جسم و روح انسان آسیب بزنند

توجه به زندگی نامه مشاهیر موسیقی جهان نشان می دهد که در دوران عمر خود دچار ناراحتیهای روحی گردیده اند. چنان که هنگام نواختن موسیقی فشار خونشان بالا رفته و دچار سکته ناگهانی شده ند. امراض دیگری چون سنگینی گوش ، پریشانی ، اختلال حواس، جنون ، سل و … را نیز موجب میشود.

باور نمی کنید ؟ اینها بابت تاثیر بد و مخرب موسیقی مبتلا شدند!

باخ؛ اختلال حواس و کوری

موتزارت و شوین ؛ ضعف قوا و سل

واکز، شوبرت ، مندلس؛ اختلالات عصبی، پریشان فکری و کشمکش روحی

شومان و دروراک ؛ ضعف اعصاب شدید و سرانجام دیوانگی

بتهوون معروف هم در سی سالگی کاملا ناشنوا شد و پس از ضعف اعصاب دیوانه گردید.

اینجاست که می توان پای اسلام را میان کشید که که موسیقی را الک می کند و می گوید غنا حرام است آنچنانکه پیامبر اسلام صراحتا اعلام می دارد :« غنا نردبان زنا است.»

خلاصه کلام اینکه :

اگر موسیقی را از روی اسلام هم بررسی کنیم همه احادیث و آیات و سخنان عظام پیرامون آن هدف مشخصی دارند که حتی علم امروز هم آن را تایید می کند.

موسیقی را گوش کنید اگر حالتان را خوب و به شما آرامش می دهد و شما را از تعقل و هدفمندی بیرون نمی کشد و به بطالت نمی اندازد.

موسیقی را گوش نکنید اگر حالتان را بدمی کند ، حالا اگر شما را به غم ، لهو یا هر کاری که نفس هر انسانی می داند بد است می کشاند .

  • یک نکته ی خوب: بعضی از آهنگ ها چه با کلام و چه بی سخن آنقدر عمیق اند که آدم را مبهوت می کنند، در لحظه تمامی حواست را جلب خود می کنند و بر تمام حال شما فایق می آیند. گمان نکنید این موسیقی حیرت آور خوب و عالی است. و یا از نظر شرعی مشکل ندارد چون شما را به رقص و گناه نیانداخته ، بلکه هر مدل از نوا که بر عقل شما چیره شود نادرست است. گاهی همه ی آواهای مصنوعی را بگذارید کنار و به آهنگ فصل گوش کنید :

از دل برف آهنگ بی کلام پخش می شود

wxh3_jaxyg57k7ocq0loxogoe




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: